Довідка/витяг про несудимість + апостиль для Італії/Іспанії у м. Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ

Найбільш затребуваним документом в Україні для оформлення і подачі в інших країнах є довідка/витяг про несудимість з МВС України. У м. Львів, Івано-Франківськ та Тернопіль найчастіше довідка/витяг про несудимість + апостиль оформлюються для Іспанії та Італії. 

Префектури, квестури і муніципалітети Іспанії та Італії для видачі посвідки на проживання або для подальшого отримання громадянства цих країн вимагають надати довідку/витяг про відсутність судимості на території України від громадян України разом зі свідоцтвом про народження та іншими визначеними документами. Апостиль Міністерства закордонних справ України є обов’язковим реквізитом на готовій довідці про несудимість для подальшого успішного оформлення документів за кордоном. 

Довідка про несудимість + апостиль для Італії/Іспанії
Довідка про несудимість + апостиль для Італії/Іспанії

“Аккордо Україна” це Ваш надійний партнер з усіх питань щодо оперативного, доступного та гарантованого оформлення української довідки/витягу про відсутність судимості з МВС України з подальшою процедурою апостилювання/апостилізації і доставкою готових документів до Іспанії чи Італії.