Довідка про несудимість + апостиль для Німеччини

 

Німеччина є одним із найпопулярніших напрямків для працевлаштування, навчання, переїзду на ВНЖ/ПМЖ і відкриття бізнесу в Україні, Білорусі, Росії, Казахстані, Узбекистані, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Туреччині, Румунії, Молдові і Польщі. Одним із головних документів для Посольства/Консульства/Консульського відділу Німеччини в Україні і державних установах на території Німеччини є довідка про несудимість (довідка про відсутність судимості) з МВС України.

Українська довідка про несудимість, видана в м. Київ, Полтава, Суми, Черкаси, Чернігів, Житомир, Кропивницький/Кіровоград, Вінниця, Одеса, Херсон, Миколаїв, Маріуполь, Запоріжжя, Бердянськ, Мелітополь, Краматорськ, Сєвєродонецьк, Дніпро, Кривий Ріг, Львів, Рівне, Луцьк, Хмельницький, Чернівці, Тернопіль, Івано-Франківськ, Ужгород, повинна попередньо пройти процедуру апостилізації/проставлення штампу апостиль в Міністерстві закордонних справ України (МЗС).

Після апостилізації/апостилювання довідка про несудимість, видана структурними підрозділами МВС України, має бути перекладена присяжним/судовим перекладачем німецької мови або українським дипломованим перекладачем німецької мови з нотаріальним засвідченням такого перекладу в українського нотаріуса в залежності від вимог німецьких установ та організацій. Професійне бюро перекладів та апостилізації/легалізації візьме на себе всі Ваші турботи щодо експертного оформлення документів для Німеччини.