Отримати рішення суду (копію) – Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Львів, Чернівці

Питання отримання і витребування рішення суду (копії) є досить актуальним при формалізації українських документів за кордоном. В цьому випадку, як правило, необхідно отримати новий примірник (дублікат/копію) винесеного рішення суду. Після оформлення такого рішення суду в залежності від країни призначення може бути затребувана процедура апостилювання/апостилізації або легалізації, нотаріальний, акредитований або присяжний/судовий переклад.

Рішення суду (дублікат/копія), видане у будь-якому місті України (Київ, Полтава, Суми, Чернігів, Житомир, Черкаси, Кропивницький, Харків, Дніпро, Краматорськ, Слов’янськ, Кривий Ріг, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Одеса, Вінниця, Хмельницький, Рівне, Луцьк, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Ужгород), можна отримати повторно за допомогою експертів “Аккордо Україна” без особистої присутності, довіреності і жодних бюрократичних квестів.

Витребування та оформлення рішення суду, як і довідки/витягу про несудимість з МВС України, є необхідним для підтвердження статусу заявника у Польщі, Німеччині, Словаччині, Франції, Бельгії, Нідерландах, Іспанії, Італії, Португалії, Великобританії, Ізраїлі, США, Індії, Австралії та інших країнах світу. 

Отримати копію рішення суду в Україні