Отримати дублікат свідоцтва про народження України

“Аккордо Україна” це Ваш надійний і професійний партнер з питань отримання дублікату (повторного) свідоцтва про народження, виданого у будь-якому місті і регіоні України: Київ, Полтава, Суми, Чернігів, Черкаси, Харків, Дніпро, Маріуполь, Краматорськ, Сєверодонецьк, Донецьк, Луганськ, Сімферополь, Севастополь, Феодосія, Керч, Ялта, Кривий Ріг, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Одеса, Кропивницький/Кіровоград, Вінниця, Житомир, Хмельницький, Рівне, Луцьк, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці. Повторне свідоцтво про народження (дублікат) видається у будь-якому РАЦСі України незалежно від місця реєстрації актового запису за умови наявності всіх необхідних даних в електронній системі Міністерства юстиції України.

Найчастіше витребувати повторне свідоцтво про народження з РАЦСу на території України необхідно для оформлення ВНЖ/ПМЖ/громадянства з його подальшим апостилюванням/легалізацією для використання в Італії, Іспанії, Франції, Бельгії, Нідерландах, Португалії, Австрії, Німеччині, Швейцарії, Греції, США, ОАЕ, Катарі, Кувейті, Єгипті, Ізраїлі, Китаї, В’єтнамі, Таїланді, Бразилії, Канаді, Аргентині тощо. Крім витребування, оформлення та отримання дублікату/повторного свідоцтва про народження для подачі документів до закордонних установ потрібно оформити і довідку про несудимість з МВС України в пакеті з іншими документами.

Отримання повторного свідоцтва про народження в РАЦСі України

Вартість і терміни оформлення повторного свідоцтва про народження в РАЦСі на території України: від 500 грн., 3-7 робочих днів.

Детальна інформація щодо оформлення та витребування повторного свідоцтва про народження в Україні (Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Львів, Тернопіль, Ужгород, Чернівці): + 38 044 383 25 36; +38 095 143 05 95; accordointernazionale@gmail.com