Оформлення документів для Держави Ізраїль

Центр апостилювання і легалізації документів “Аккордо Україна” це Ваш надійний і професійний партнер з питань оформлення документів, виданих в Україні, в пакеті “Документи для Держави Ізраїль і Посольства Ізраїлю, Апостиль для Ізраїлю” без жодної бюрократії, нервів та особистої присутності.  

Держава Ізраїль є популярним напрямком для працевлаштування, відкриття бізнесу, а також ВНЖ/ПМЖ серед українців. Ізраїль, як і Нідерланди, Бельгія, Франція, вимагає процедуру подвійного апостилювання (апостилізації) офіційних українських документів. Процедура проставлення подвійного штампу апостиль передбачає апостилювання оригіналу документа і нотаріального перекладу документа на іврит або англійську мову. Оригінал документа при оформленні для Ізраїлю апостилюється в Міністерстві освіти і науки України/ Міністерстві юстиції України/ Міністерстві закордонних справ України в залежності від типу документа, а його нотаріальний переклад – в Міністерстві юстиції України. 

Найбільш затребувані документи для апостилювання, перекладу і подачі до Посольства/Консульства Ізраїлю в Україні: довідка про несудимість з МВС України, диплом + додаток до диплома, свідоцтво про народження, свідоцтво про укладення шлюбу, свідоцтво про розірвання шлюбу, довіреність, рішення суду, видані в м. Київ, Суми, Чернігів, Полтава, Черкаси, Кропивницький/Кіровоград, Харків, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Маріуполь, Краматорськ, Сєвєродонецьк, Херсон, Миколаїв, Одеса, Вінниця, Житомир, Хмельницький, Рівне, Луцьк, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці та інших містах на території України.

Етапи оформлення документів для Посольства/Консульства Ізраїлю та установ й організацій в Державі Ізраїль: засвідчити оригінал документа штампом апостиль в Міністерстві освіти і науки України/ Міністерстві юстиції України/ Міністерстві закордонних справ України в залежності від типу документа ⇒ виконати нотаріальний переклад документа на англійську мову або іврит ⇒ засвідчити нотаріальний переклад штампом апостиль в Міністерстві юстиції України.

Вартість і терміни оформлення пакета “Документи для Держави Ізраїль і Посольства Ізраїлю, Апостиль для Ізраїлю”: від 900 грн./1 документ, від 10 робочих днів. 

Детальна інформація щодо оформлення документів для Ізраїлю і Посольства Держави Ізраїль: + 38 044 383 25 36; +38 095 143 05 95; accordointernazionale@gmail.com