Консульська легалізація документів для Китаю, Таїланду, ОАЕ, Катару в Польщі

 

Компетентні установи Китаю, Таїланду, ОАЕ і Катару вимагають консульську легалізацію офіційних документів, виданих в Україні, Литві або Польщі та інших країнах Європи. Станом на 2023 рік відповідні посольства зазначених країн приймають українські документи після попередньої легалізації/легалізування документів в Міністерстві юстиції України і Міністерстві закордонних справ України.

Після проставлення штампу легалізації в Міністерстві юстиції України і Міністерстві закордонних справ України довідка про несудимість (довідка/витяг МВС про відсутність судимості), диплом, довіреність, свідоцтво про народження, свідоцтво про укладення шлюбу, свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду може бути засвідчено в Посольстві Китаю, Посольстві ОАЕ, Посольстві Катару і Посольстві Таїланду в Польщі для подальшого використання документів в зазначених країнах. 

Експерти центру перекладів, апостилювання, легалізації та оформлення документів в Україні та Європі “Аккордо Україна” візьмуть на себе всі Ваші турботи і бюрократичні квести і челенджі щодо оформлення і легалізації документів для Китаю, Таїланду, ОАЕ, Катару та інших країн світу.