Довідка про несудимість, рішення суду, повторне свідоцтво РАЦС/ЗАГС + апостиль і переклад в м. Київ – Позняки, Осокорки, Лівобережна, Дарниця, Троєщина

Витребування, оформлення та отримання довідки/витягу про несудимість з МВС України, рішення суду, афідевіту, довідки про підтвердження дійсності посвідчення водія, заяви про сімейний стан, дублікату/повторного свідоцтва про народження, свідоцтва про укладення шлюбу, свідоцтва про розірвання шлюбу, свідоцтва про зміну імені, свідоцтва про смерть, витягу з реєстру РАЦС/ЗАГС + проставлення штампу апостиль/легалізації + нотаріальний переклад або переклад із засвідченням печаткою бюро перекладів є надзвичайно популярною, актуальною і затребуваною послугою у м. Київ (Україна) – Позняки, Осокорки, Дарниця, Лівобережна, Троєщина та інших районах Києва.

Надзвийчано гострим питання оформлення, апостилювання/апостилізації/легалізації і перекладу вищезазначених документів як в Києві (Позняки, Осокорки, Дарниця, Лівобережна, Троєщина), так і по всій Україні стало з 24.02.2022 р. Найбільші популярні країни призначення для подачі українських довідок про несудимість, рішень суду, афідевітів, свідоцтв про народження/шлюб/смерть/розірвання шлюбу з РАЦСу/ЗАГСу, заяв про сімейний стан це Польща, Чехія, Німеччина, Італія, Іспанія, Франція, Португалія, Великобританія, Румунія, Туреччина, США, Канада.

Висококваліфіковані перекладачі та юристи перекладацької агенції та агенції апостилювання/легалізації і витребування документів “Аккордо Україна” завжди до Ваших послуг з питань апостилювання/апостилізації/легалізації, нотаріального перекладу та отримання документів на Позняках, Осокорках, Дарниці, Лівобережній, Троєщині та інших районах м. Київ і всієї України.