Присяжний/судовий переклад на польську мову в Україні і Польщі

 

Присяжний/судовий польський переклад офіційних документів, виданих в Україні (Київ, Харків, Полтава, Чернігів, Житомир, Полтава, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Миколаїв, Одеса, Кривий Ріг, Маріуполь, Сєвєродонецьк, Вінниця, Кропивницький/Кіровоград, Хмельницький, Рівне, Луцьк, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Кам’янець-Подільський, Ужгород), Росії, Білорусі, Німеччині, Молдові, Румунії, Великобританії, Іспанії, Італії та інших країнах виконується переважно присяжними/судовими перекладачами польської мови у Польщі (Варшава, Вроцлав, Краків, Жешув, Люблін, Познань, Гданськ). Присяжні/судові перекладачі польської мови (tlumacz przysiegly) у Польщі мають акредитацію Міністерства юстиції Польщі і засвідчують переклади довідки про несудимість (довідки про відсутність судимості), свідоцтва про народження, свідоцтва про укладення шлюбу, свідоцтво про розірвання шлюбу (про розлучення), диплома, додатка до диплома, атестата, додатка до атестата, рішення суду, довіреності, договору, статуту та інших документів з української мови, російської мови, англійської мови, німецької мови тощо на польську мову.

Офіційні документи з України, Молдови, Росії, Білорусі та інших країн Європи перекладаються на польську мову присяжним/судовим перекладачем на території Польщі з подальшим відправленням готового перекладу до будь-якого міста України, Польщі та світу. У переважній більшості випадків достатньо надати скан-копію оригіналу документа для виконання присяжного/судового перекладу з української/російської/англійської мови на польську мову, але у певних індивідуальних випадках польські установи можуть запросити готовий присяжний/судовий переклад документа на польську мову, скріплений з оригіналом документа. Штамп апостиль з урахуванням двохсторонніх угод між Україною та Польщею, крім деяких випадків, не вимагається.

Присяжний/судовий переклад на польську мову в Україні і Польщі

“Аккордо Україна” це Ваш професійний помічник з питань присяжного/судового перекладу документів на польську мову, апостилювання та легалізації в Україні або Польщі.