Оформлення документів для Нідерландів (Голландії)

Центр апостилювання і легалізації документів “Аккордо Україна” це Ваш надійний професійний партнер з питань оформлення офіційних українських документів в пакеті “Документи для Нідерландів (Голландії) і Посольства/Консульства Нідерландів, Апостиль для Нідерландів” без особистої присутності та бюрократичних квестів.

Королівство Нідерландів є однією з найбільш популярних країн Європи для переїзду громадян України на ВНЖ/ПМЖ. Нідерланди вимагають виконання процедури подвійного апостилювання (апостилізації) українських документів, при якій спочатку апостилюється оригінал/копія документа в Міністерстві закордонних справ України/ Міністерстві юстиції України/ Міністерстві освіти і науки України за належністю, потім виконується нотаріальний переклад документа на нідерландську або англійську мову і вже на фінальному етапу проставляється штамп апостиль на нотаріальному перекладі Міністерством юстиції України.

Найбільш затребувані документи для Посольства/Консульства Нідерландів в Україні, що вимагають проставлення штампу апостиль: довідка про несудимість, диплом + додаток до диплома, атестат + додаток до атестата, свідоцтво про укладення шлюбу, свідоцтво про народження, свідоцтво про розірвання шлюбу, афідевіт, довіреність та інші документи, видані в м. Київ, Харків, Полтава, Чернігів, Суми, Черкаси, Кропивницький/Кіровоград, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Маріуполь, Краматорськ, Миколаїв, Херсон, Одеса, Вінниця, Житомир, Хмельницький, Рівне, Луцьк, Львів, Івано-Франківськ, Ужгород, Тернопіль, Чернівці та інших містах України.

Етапи оформлення документів для Посольства Нідерландів в Україні та установ на території Нідерландів: засвідчити оригінал/копію  документа штампом апостиль в Міністерстві закордонних справ України/ Міністерстві юстиції України/ Міністерстві освіти і науки України залежно від типу документа ⇒ зробити нотаріальний переклад документа на англійську або нідерландську мову ⇒ засвідчити нотаріальний переклад штампом апостиль в Міністерстві юстиції України.

Вартість і терміни оформлення пакету “Документи для Нідерландів і Посольства Нідерландів в Україні, Апостиль для Нідерландів”: від 700 грн./1 документ, від 7 робочих днів.

Детальна інформація щодо оформлення документів для Нідерландів і Посольства Нідерландів: + 38 044 383 25 36; +38 095 143 05 95; accordointernazionale@gmail.com