Оформлення документів для Саудівської Аравії

Центр апостилізації і легалізації документів “Аккордо Україна” пропонує оформлення українських документів в пакеті “Документи для Саудівської Аравії і Посольства/Консульства Саудівської Аравії в Україні” без особистої присутності оперативно, доступно і професійно.

Королівство Саудівської Аравії разом з іншими країнами Персидської затоки (ОАЕ, Катар, Кувейт) є популярним іноземним напрямком для працевлаштування серед громадян України. Оскільки Саудівська Аравія не визнає апостиль, для цієї країни потрібно здійснити процедуру консульської легалізації з подальшим засвідченням необхідних документів в Посольстві (Консульстві) Саудівської Аравії в Україні. Серед найбільш затребуваних документів для консульської легалізації для Саудівської Аравії можна виділити довідки про відсутність судимості, дипломи, свідоцтва про народження, свідоцтва про укладення шлюбу та інші офіційні документи, видані в м. Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Полтава, Львів, Суми, Житомир, Вінниця, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Ужгород, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Кропивницький/Кіровоград та інших містах України.

Три основні етапи оформлення і засвідчення документів для Саудівської Аравії: засвідчення оригіналу або копії документа в Міністерстві закордонних справ України (МЗС України) ⇒ нотаріальний переклад на англійську або арабську мову ⇒ засвідчення документа в Міністерстві юстиції України (МінЮст України) ⇒ засвідчення документа в Консульстві (Посольстві) Саудівської Аравії в Україні. В разі здійснення подвійної легалізації документ двічі легалізовується в Міністерстві закордонних справ України та Міністерстві юстиції України.

Вартість і терміни оформлення пакету “Документи для Саудівської Аравії і Посольства/Консульства Саудівської Аравії”: від 1000 грн./1 документ (без урахування консульського збору в посольстві), від 7 робочих днів.

 

Детальна інформація щодо оформлення документів для Посольства Саудівської Аравії в Україні: + 38 044 383 25 36; +38 095 143 05 95; accordointernazionale@gmail.com